Ягуарес УАМ Ягуарес УАМ   Индигенас де Матагалпа Индигенас де Матагалпа
10 3 Pts 2
29 2 Pts 30
21 Ft 31
1 Time Outs#T.O 2
7 Fouls 7
60 60
Ft %
88.6 88.6
Ягуарес УАМ Ягуарес УАМ   Индигенас де Матагалпа Индигенас де Матагалпа
6 3 Pts 2
14 2 Pts 12
13 Ft 15
4 Time Outs#T.O 3
8 Fouls 11
61.9 61.9
Ft %
88.2 88.2

Pts

1 2 H 3 4 F
29 30 59 24 26 109
19 26 45 24 28 97