Results

Аржентина - Лига на Резервите 11/30 12:00 - Темперлей резерви v Тигре резерви W 0-2
Аржентина - Лига на Резервите 11/25 12:00 - Тигре резерви v Депортиво Риестра резерви W 3-1
Аржентина - Лига на Резервите 11/18 12:00 - Естудиантес Касерос резерви v Тигре резерви W 1-2
Аржентина - Лига на Резервите 11/02 13:00 - Тигре резерви v Браун де Адроге резерви W 2-0
Аржентина - Лига на Резервите 10/21 18:00 - Тигре резерви v Феро Карил Оесте резерви - View
Аржентина - Лига на Резервите 10/12 13:00 - Нуева Чикаго резерви v Тигре резерви W 0-4
Аржентина - Лига на Резервите 10/07 18:12 - Тигре резерви v СА Атланта резерви W 3-1
Аржентина - Лига на Резервите 03/11 12:00 - Тигре резерви v Вия Далмине резерви W 5-0
Аржентина - Лига на Резервите 02/26 12:00 - Дефенсорес де Белграно резерви v Тигре резерви W 0-1
Аржентина - Лига на Резервите 02/19 12:00 - Тигре резерви v СА Атланта резерви L 0-1
Аржентина - Лига на Резервите 11/26 20:00 - Платенсе резерви v Тигре резерви W 0-1
Аржентина - Лига на Резервите 11/20 12:00 - Тигре резерви v Феро Карил Оесте резерви D 0-0

Статистика

 TotalДомакинГост
Matches played 6 3 3
Wins 6 3 3
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 16 8 8
Goals against 3 2 1
Clean sheets 3 1 2
Failed to score 0 0 0