Трен дел Норт-Гейм 2 Трен дел Норт

Results

Никарагуа - ЛБПН 01/09 00:00 - Трен дел Норт v Лионес де Лион L 4-7
Никарагуа - ЛБПН 01/08 00:00 - Лионес де Лион v Трен дел Норт L 3-0
Никарагуа - ЛБПН 01/07 00:00 - Трен дел Норт v Тигрес де Чинандега L 5-13
Никарагуа - ЛБПН 01/06 00:00 - Тигрес де Чинандега v Трен дел Норт L 9-3
Никарагуа - ЛБПН 01/05 00:00 - Трен дел Норт v Гигантс де Ривас L 7-8
Никарагуа - ЛБПН 01/03 22:00 - Гигантс де Ривас v Трен дел Норт W 4-7
Никарагуа - ЛБПН 01/02 22:00 - Трен дел Норт v Лионес де Лион L 6-10
Никарагуа - ЛБПН 12/31 00:00 - Лионес де Лион v Трен дел Норт W 3-4
Никарагуа - ЛБПН 12/30 00:00 - Трен дел Норт v Тигрес де Чинандега L 2-7
Никарагуа - ЛБПН 12/29 00:00 - Тигрес де Чинандега v Трен дел Норт W 3-8
Никарагуа - ЛБПН 12/27 22:00 - Трен дел Норт v Гигантс де Ривас W 6-4
Никарагуа - ЛБПН 12/26 22:00 - Гигантс де Ривас v Трен дел Норт L 13-4