Results

УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/27 09:30 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Диего Барето 2-6,1-2
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/26 16:17 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Фермин Калво Барсело 7-6,5-1
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/25 15:45 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Anthony Genov 6-7,6-4,5-2
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/25 08:00 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Марат Девиатяров 7-6,6-6
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/22 08:00 - Алваро Буено Гил v Игнаси де Руеда де Хеновер 6-4,5-4
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/14 09:30 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Алексис Клегу 5-7,2-6
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/11 18:00 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Тилен Житник 6-4,3-6,6-0
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/11 12:30 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Алваро Буено Гил 6-4,5-0
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/09 11:00 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Андрей Чепелев 4-6,6-4,7-5
УТР Про Тенис Серии - Барселона 11/08 14:00 - Игнаси де Руеда де Хеновер v Бенджамин Дое 6-3,3-6,6-7
ITF M15 - Торело 11/03 12:15 25 Луи Дусен v Игнаси де Руеда де Хеновер 6-1,6-0
ITF M15 - Торело 11/02 09:00 62 Игнаси де Руеда де Хеновер v Хави Матас Ортега 6-1,7-6