Аржентина - Лига на Резервите

Teams

Сан Лоренцо резерви Унион Санта Фе резерви Росарио Сентрал резерви Нюелс резерви Ривър Плейт резерви Велез Сарсфийлд резерви Архентинос Хрс резерви Уракан резерви Ланус резерви Естудиантес резерви Бока Хуниорс резерви Расинг Клуб резерви Атлетико Тукуман резерви Химнасия ЛП резерви Банфийлд резерви Годой Круз резерви Дефенса и Джустиция резерви КА Патронато резерви Алдосиви резерви Килмес резерви Платенсе резерви Тигре резерви Ол Бойс резерви Лос Андес резерви Баракас Сентрал резерви Депортиво Риестра резерви Акасусо резерви Депортиво Морон резерви Феро Карил Оесте резерви Чакарита Хуниорс резерви Алмиранте Браун резерви УАИ Уркиза резерви Темперлей резерви Депортиво Еспаньол резерви Браун де Адроге резерви Клуб Комуникасионес резерви Талерес Ремедиос резерви Колегиалес резерви Естудиантес Касерос резерви Тристан Суарес резерви СА Атланта резерви Екскурсионистас резерви Атлетико Феникс резерви Сан Темло резерви Депортиво Арменио резерви Дефенсорес де Белграно резерви Белграно резерви Сан Мартин де Сан Хуан резерви Атлетико Рафаела резерви Олимпо Б Бланка резерви