Fujieda City Hall FC

Leagues Played
Japan Regional Cup - 80 mins play 1

Results

Japan Regional Cup - 80 mins play 10/20 04:30 - Fujieda City Hall FC v Матсуе Сити L 1-4

Статистика

 TotalДомакинГост
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 1 1 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Фудзиеда Сити Хол ФК, наричан още Фуджиеда МИХО, е японски футболен клуб, участващ в Японската футболна лига (JFL). Базиран във Фудзиеда, Шизуока, клубът е създаден през 2001 г. и е собственост на град Фудзиеда.

Стадионът на Фуджиеда Сити Хол, който се използва за домакинските им срещи, е стадион Фуджиеда. Цветовете на клуба са оранжево и тъмно синьо, а талисманът им е куче на име MIHOnyan.

Клубът започва в регионалните лиги на Япония и през годините си е печелил промоции и изпадания. През 2005 г. те са спечелили регионалната лига на Токай и са промотирани в Японската футболна лига (JFL). Фуджиеда Сити Хол е участвал в JFL в продължение на няколко сезона и е постигал постоянни резултати в средата на таблицата.

В отбора на Фуджиеда Сити Хол има редица забележителни играчи, които са допринесли за успеха на клуба. Някои от тези играчи включват капитанът на отбора Хироки Абе, нападателят Рио Маешима и полузащитникът Такуто Хасегава.

Клубът е известен със своя нападателен стил на игра и способността си да вкарва голове. Те също така имат силна защита и са трудни за преодоляване за противниците.

Фудзиеда Сити Хол ФК е амбициозен клуб с цел да се изкачи до по-горните нива на японския футбол. Те са отбор с талант и потенциал, който може да постигне още много в бъдеще.