San Diego Premier Academy SC

Leagues Played
САЩ - ЮПСЛ 2

Results

САЩ - ЮПСЛ 09/29 02:52 - Santos FC UPSL v San Diego Premier Academy SC D 3-3
САЩ - ЮПСЛ 09/23 02:00 - PSC San Diego v San Diego Premier Academy SC W 0-5

Статистика

 TotalДомакинГост
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 1 0 1
Losses 0 0 0
Goals for 3 0 3
Goals against 3 0 3
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Футболният отбор „Сан Диего Премиър Академи Спортен Клуб“ е елитна академия за млади футболисти в Сан Диего, Калифорния. Академията е основана през 2009 г. с цел да развива млади таланти и да им помага да достигнат пълния си потенциал в спорта.

„Сан Диего Премиър Академи Спортен Клуб“ предлага всеобхватна програма за обучение, която включва професионални треньори, модерни съоръжения и индивидуализирани планове за развитие. Академията се фокусира върху изграждането на силни технически умения, тактическо разбиране и спортно поведение.

Отборът се състезава в различни лиги на регионално и национално ниво. „Сан Диего Премиър Академи Спортен Клуб“ има силна традиция на успех и е произвел много талантливи играчи, които са продължили да играят в професионални и колежански отбори.

Академията се ангажира да предоставя на младите футболисти възможности за личностно и футболно развитие. „Сан Диего Премиър Академи Спортен Клуб“ е мястото, където млади таланти могат да достигнат най-високите си цели и да осъществят мечтите си във футбола.