Статистика

 TotalДомакинГост
Matches played 1 1 1
Wins 0 1 0
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 0 2 0
Goals against 3 1 3
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 0 1

Wikipedia - Futuro Kings FC

Futuro Kings FC was an Equatorial Guinean football club based in the city of Mongomo. It played in the Liga Nacional de Fútbol. The club was founded in 2017 as a result of the merger between Malabo Kings BC (a basketball team) and Estrellas de Futuro de Mongomo (a football team).

Футуро Кингс е футболен отбор от гр. София, България, основан през 2021 г. Отборът се състои от млади, талантливи футболисти, които са посветени на играта и постигането на целите си.

Футуро Кингс участва в регионални футболни лиги и се стреми да се развива и да постигне успех на по-високо ниво. Отборът се отличава със своите силни страни като добра организация, технически умения и тактическа дисциплина.

Играчите на Футуро Кингс са амбициозни и отдадени на спорта. Те са готови да работят усилено, за да подобрят уменията си и да се превърнат в успешни футболисти.

Футуро Кингс има за цел да развива млади таланти, да насърчава спорта и да вдъхновява бъдещите поколения футболисти. Отборът се стреми да стане пример за успех и спортсменство в района.